Timpul pentru Mobila de lux
 

ATENTIE MARE !!! PERSOANA SI FIRMA CU CARE VA RECOMANDAM SA NU COLABORATI ! Cititi cu mare atentie !
ATENTIE MARE la dl. Andrei Visan administrator al firmelor AB CONSULT si ADVANCE BUSINESS CONSULT
din Municipiul Sfantu Gheorghe !

PERSOANA SI FIRMA CU CARE VA RECOMANDAM SA NU COLABORATI !!! Cititi cu mare atentie !

Soc. F.R. FITNESS urmare numeroaselor Notificari, din 2010-2011, si a sesizari organelor legal abilitate : Asociatia de Acreditare din Romania , Asociatia de Standardizare din Romania, a Politiei Economice Municipiul Sfantu Gheorghe si Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, pentru incercarea de intimidare-santajare si escrocare fata de decizia noastra de a nu colabora, dar si pentru prejudiciile de imagine aduse atat personalului cat si firmei prin postarea de anunturi defaimatoare , pentru care am depus plangere penala, solicitand instantelor daune interese si daune morale.

 

Precizam ca atat dl Andrei Visan dar si firmele si Advanced Business Consult si AB Consult, desi si-au schimbat adresa figureaza pe Lista neagra a firmelor de consultanta ISO din Romania de mai jos , avand serioase probleme cu respectarea normelor si cerintelor legale de intocmire a documentatiei dar si a facturilor fiscale, fapt pentru care cei in cauza au sesizat organele legal competente.  

 

Pentru relatii suplimentare F.R. FITNESS prima Federatie de drept privat din Romania, va sta la dispozitie cu materialele oficiale depuse la dosar.

F.R. Fitness, Andrei Visan, SC Advanced Business Consult SRL

[ ] [ ABOUT US ] [ FRANCHISE ] [ CERTIFICATIONS ] [ GALLERY ] [ SPORTS EQUIPMENTS ] [ FITNESS ARTICLES ] [ PARTNERS ] [ CONTACT ]
CopyRight Romanian Fitness Federation| 2011
All rights reserved
Web Design & created by LandofWebDesign

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player